Bemutatkozik a FEARLESS AUDIO új hibrid fülese

A kínai vállalat neve sokak számára ismeretlen lehet, pedig társaság a tengerentúlon és Európában is meglehetősen aktív. A márka kínálatát főként jól összerakott középkategóriás eszközök alkotják, ám néhány éve komolyabb fejlesztésekbe fogtak.

A FEARLESS AUDIO ROLAND (960 USD) fülmonitor a Paladin (La Hire, Lancelot) sorozat harmadik tagja, amely az elektrosztatikus (Sonion) és BA meghajtók mellé, egy alacsony tartományokat kezelő dinamikus átalakítót is kapott. Az öt meghajtót dolgoztató, háromutas keresztváltóval szerelt hibrid kifejezetten tetszetős akril házzal rendelkezik, amely az univerzális IEM tervezés iskolapéldája is lehetne. A három furattal ellátott vetőcsövek hosszát úgy határozták meg, hogy az pontos és kényelmes illeszkedést biztosítson a legtöbb ember számára.

A füles kétpólusú (0.78 mm) csatlakozót visel, ehhez társítható a százhúsz centis, PVC ruhába öltöztetett SPC kábel. A zsinór végére 3.5 milliméteres TRS dugó került. A puha ?tégelybe? csomagolt készülékhez különböző méretű szilikon illesztékek tartoznak, ezeknek ráadásul a színe is eltérő, aminek gyakorlati jelentőségéről nincsenek információk. A fülhallgató 5.8 ohm impedanciával és 106 dB érzékenységgel rendelkezik, valamint a 18-80 kHz közötti tartományok kezelésére képes.

Forrás: www.linsoul.com

Comments are closed.