Bemutatkozik a HECO In Vita sorozat

A pulhelmi székhelyű HECO új termékcsalád alapozásával kezdte az évet. Az In Vita szériát egy kompakt polchangkeltő és egy álló modell nyitotta.

A HECO In Vita 3 (399.990 Ft) ideális választás lehet abban az esetben, ha nincs elegendő hely álló hangfalak elhelyezésére. Az MDF kabinetben egy kompozit membrános, erős ferrit mágneses rendszerrel és ferrofluid hűtéssel megtámogatott, huszonnyolc milliméteres selyem dóm csipogó, valamint egy szőtt papírmembrános mélyközép (170 mm) hangszóró kapott helyet.

Az amplitúdó- és fázisoptimalizált keresztváltó kiváló minőségű alkatrészekből épült, kapcsolható +2 dB-es eltolást kínál. Az aranyozott és tokozott csatlakozó terminál kettős erősítésre vagy kettős vezetékezésre is lehetőséget biztosít. A kétutas apróság aktív mélysugárzóval is összehozható.

A HECO In Vita 9 (599.990 Ft) háromutas álló hangfal. Az alső frekvencia-tartományt három darab százhetven milliméteres papírmembrános meghajtó kezeli, ezekhez társul egy százhetven milliméteres közép- és a kisebb modellben is alkalmazott Fluktus terelővel szerelt, Silk Compound magassugárzó. A keresztváltó ebben az esetben is biztosítja a +2 dB emelést, ahogy az aranyozott terminál is támogatja a kettős vezetékezést és erősítést.

A közel harminc kilós karcsú hangfal alumínium kereszttartóra került, a tüskék magassága állítható, megkönnyítve a pozicionálást. A kabinet felső és front lapja mindegyik modell esetében magasfényű, míg az oldalak matt bevonatot kaptak, amely kettősség elegáns megjelenést kölcsönöz a a fehér és fekete változatban elérhető készülékeknek.

Forrás: www.heco-audio.de/en