Bemutatkozik a MEZE RAI PENTA füles

A társaság az elmúlt másfél évet elsősorban az abszolút csúcskategóriát képviselő Empyrean fejhallgató népszerűsítésével töltötte, ami persze nem jelenti, hogy a mérnökök a hasuk süttetésével töltötték volna az említett időszakot.

A MEZE RAI PENTA (1099 USD) a gyártó zászlóshajó modellje. A hibrid monitor fülhallgató, ahogy az elnevezés is sugallja egy dinamikus, valamint quad BA meghajtót dolgoztat. Előbbi a magas, míg utóbbi a közepes és mély tartományok kezelését végzi. A készülékház egészen finomra őrölt alumíniumból készült. A fülesre minőségi kialakítás jellemző, ezúttal is szépen egymásra talált a forma és funkcionalitás.

A fülest gyönyörűen megmunkált táskában forgalmazzák, amiben a kategóriában kötelező kiegészítők (átalakító, illesztékek, tisztító kefe) is helyet kaptak. A készüléket alaphelyzetben fonott, ródiummal bevont dugóval (3,5 mm) ellátott MMCX zsinórral szállítják, de a gyártó igény esetén több alternatívát is biztosít a felhasználóknak. A fülesre kiegyensúlyozott és természetes megszólalás jellemző. Az egyes tartományok nem nyomják el egymást, az ütős hangszerek jelenléte határozott és kiváló textúrával rendelkeznek. A gyártó az előzetes vélemények alapján elsősorban a vokális/hangszeres, mintsem az elektronikus műfajok kedvelőit igyekezett megszólítani.

Forrás: www.mezeaudio.com