Bemutatkozik az EARSONICS STARK hibrid füles

A francia Earsonics tizenöt esztendővel ezelőtt kezdte meg tevékenységét, hosszú ideig professzionális fülmonitorokat készített, amelyek nagy népszerűségnek örvendtek a zenészek és előadók körében.

A hivatásos felhasználókkal való összeborulás nem a véletlen műve, ugyanis Franck Lopez a társaság tulajdonosa maga is zenész, ezért a termékeknek már a kezdetektől komoly elvárásoknak kellett megfelelniük. A vállalat az elmúlt évek alatt szép csendben a konzumer eszközök piacán is kirándulni kezdett, s az univerzális modellektől kezdve az egyedi, kézzel gyártott fülesekig komoly portfóliót halmozott fel. Az EARSONICS STARK (1390 EUR) abszolút a termékvonal felső végéhez tartozik, háromutas hibrid készülék, amely elsőként kapott fém házat.

A fülhallgató eloxált cink-magnézium ötvözetből készült burkolatot kapott, amit egy akril vázra húztak rá. A külső héj mechanikus szűrőként is működik, feleslegessé téve a hangteljesítményt befolyásoló elektronikus csillapítók használatát. Az akril belső keret segít finomítani a hangélményt és optimalizálni a meghajtók helyzetét. A készülék egy dinamikus és négy BA átalakítóval rendelkezik, amelyek munkáját háromutas keresztváltó hangolja össze. A füles megkapta a saját fejlesztésű Fusion technológiát, ami csökkenti az esetleges fázis problémákat. Az új modellt vadonatúj 4C HI-RES zsinórral szállítják, ugyanakkor a polaritás a korábbi gyakorlatnak megfelelően ezúttal is fordított, ami főként frissítésnél jelenthet problémát. A zászlóshajó 125 dB/mW érzékenységgel rendelkezik, míg frekvencia-tartományként 10 Hz -20 kHz értékeket adott meg a gyártó.

Forrás: www.earsonics.com/in-ear-monitors/en

Leave a Reply