BEMUTATKOZIK AZ ULTRASONE

Home Hírek BEMUTATKOZIK AZ ULTRASONE

Ultrasone_Headphone-company-650x408.jpg

ÚJ FEJHALLGATÓ MÁRKA MAGYARORSZÁGON

 

Annak aki figyelemmel kíséri a hazai audio-piacot bizonyára ismerősen cseng a MUZIXGROUP név, hiszen azon túl, hogy rendszeres résztvevői a HIFI SHOW rendezvényeknek, tudjuk róluk, elkötelezett hívei a magas szintű zenehallgatásnak, aminek érdekében mindíg a legkíválóbb termékeket válogatják a világpiacról, hogy megismertessék ezeket a hazai közönséggel. Az ULRASONE német fejhallgatómárka is ezek közé tartozik. Itt az ideje, hogy a következő hetekben, hónapokban kedves olvasóinkat is megismertessük a gyártóval, és az  ULTRASONE jobbnál jobb, exkluzív hangzást produkáló termékeivel…

 

ultrasone-web-01-650x400.jpg

 

 

AZ ULTRASONE STORY

 

Az Ultrasone több mint 25 éve állít elő kiváló minőségű fejhallgatókat Bajorországban. Kitartó és következetes munkájukkal az elmúlt évek során megváltoztatták a felhasználók fejhallgatókról alkotott véleményét. Az Ultrasone mérnökeinek és munkatársainak tudatos törekvése nyomán a korábban csupán funkcionális tárgyként kezelt fejhallgatókból napjainkra szemet gyönyörködtető műalkotás, egyben minden igényt kielégítő, napi használatban lévő tárgy, a zeneiparban pedig praktikus munkaeszköz lett. 

 

Headphone-Zone-Ultrasone-Edition-web-650x300.jpg

 

A FEJHALLGATÓ ÚJRADEFINIÁLÁSA

 

Első lépésként innovatív és hatékony megoldásokkal fogtak munkához, és a kagylókban újfajta, decentralizált elhelyezésű meghajtókat alakítottak ki. Ez a szabadalmaztatott és forradalmian új S-Logic technológia felelős, az Ultrasone fejhallgatókra egyedien jellemző, egyben meglepetésszerű térbeli hangzás megteremtéséért. 

A hangzás és a hang térbeli megjelenítése a fejhallgatóban, már eddig is számos rajongót szerzett a márkának a hifi, a stúdiótechnika és a zenészek körében is, mivel a hang az S-Logic technológia által természetesebb, informatívabb lett, hasonló hangzású, mint a hagyományos hangsugárzók hallgatásánál. Így talán az sem véletlen, hogy számos híres művész, mint pl. Axl Rose, a Guns’ n Roses frontembere, Mózes Pelham, a népszerű bajor zenekar a LaBrassBanda zenésze, de rajtuk kívül számos nemzetközileg ismert DJ, mint Sara Castro, TAVO és a német Kai Schwarz is nagy megelégedéssel használják az ULTRASONE fejhallgatókat. 

 

ultrasone_axl_rose_WEB-650X400.jpg

 

Axl Rose a legendás Gans’n Roses együttes frontembere az Ultrasone

márka használata mellett döntött…

 

KŰLÖNLEGES FEJHALLAGTÓ KÜLÖNLEGES EMBEREKNEK

 

Az ULTRASONE fejhallgatók egyedülálló kézműves termékek. A gyártó csúcskategóriás fejhallgatói precíz és

elkötelezett odafigyeléssel készített termékek. Az elkészített darabokat időtálló dizájn és egyedülálló térbeli hangreprodukció jellemzi. Az Ultrasone volt az első gyártó, aki összekapcsolta a technológiát, az esztétikát, és az innovációt a kézzel megmunkált legjobb anyagokkal. Ennek eredményeként kiváló minőségű fejhallgatók készülnek, melyek hangzásukkal ergonomiájukkal és nem utolsó sorban esztétikai szépségükkel, egyszerre hatnak az érzékszerveinkre. 

 

HOGYAN KÉSZÜL?

 

A fejhallgatók gyártása aprólékos munkával, nagy odafigyeléssel és pontossággal történik. Az ULTRASONE márkanév mögött természetesen többfajta termék húzódik meg, melyet majd fokozatosan mutatunk be olvasóinknak. A gyártásról készült képek jól érzékletetik, hogy a német precizitással készített fülesek készítésekor mekkora figyelem koncentrálódik a minőségre.

 

gyartas-web-03-650x300.jpg

 

Az Ultrasone fejhallgatók egyik legfontosabb eleme természetes fából készűl, és mint valamennyi

alkotóelem ez is emberi kéz  alkotta “handmade”- termék.

 

 

gyartas-web-04-650x300.jpg

 

A gyár egyik munkatársa az aszalos üzemben ecsettel kezeli az Ultrasone fejhallgató

fa alkotóelemét, hogy időtálló legyen és színben megfelelően harmonizáljon a végtermékkel…

 

gyartas-web-05-650x300.jpg

 

Helyére kerül az egyik külső borító elem aminek pontos illesztése nagy odafigyelést igényel.

 

ultrasone-web-02-650x400.jpg

Ime a félkész állapot, ahol láthatjuk milyen részletes és aprólékos munkát igényel egy

Ultrasone fejhallgató precíz gyártása.

 

fĂźles-parnakkal-web-650x420.jpg

 

Asztalon a tökéletes műalkotás, az elképesztően lágy és ergonomikus habszivacs fejpárnákkal az előtérnben, amit ha egyszer a fejünkre teszünk, soha nem akarunk majd megválni tőle…

 

EGYEDI TECHNOLÓGIA

 

Az Ultrasone kifejlesztette az egyedülálló S-Logic® természetes térhangzású és ultra alacsony

emissziós technológiákat. Az ULTRASONE a legbiztonságosabb hallgatási szempontokat integrálja a legmodernebb hangreprodukciós technológiákkal. 

 

Ultrasone1-abra.jpg

 

Az ember a külső fület és fülkagylókat használja a háromdimenziós tér megértéséhez, a

hang irányának és távolságának meghatározásához. Ahelyett, hogy a belső fülbe közvetlenül érkezne a zenei információ, az S-Logic® jelek a külső fülről különböző irányokban tükröződnek mielőtt a hallócsatornába belépnének, hogy ott majd azután természetes, háromdimenziós hangzást hozzanak létre.

 

 

  Ultrasone2.jpg    Ultrasone_Edition15-Treiber-240x240-web.jpg  

 

Az Ultrasone különleges MU fém árnyékolást fejlesztett ki, hogy csökkentse alacsonyfrekvenciás mágneses sugárzást akár 98% -kal a hagyományos fejhallgatókhoz képest.