Bemutatkozott a Cabasse Pearl Akoya hangsugárzó

A márka új modellje a Paris AV Show egyik látványossága volt. A vezetékmentes aktív rendszer a Pearl hangsugárzó kisebb, olcsóbb változata.

A CABASSE PEARL AKOYA (1499 GBP) huszonkét centis átmérővel rendelkezik, azaz tíz centiméterrel kisebb, mint a nagyobb testvér, azonban a gyártó szerint teljesítmény tekintetében alig marad el az említett modelltől. A készülék ezúttal is prémium kivitelű. A gömb alakú, műgyantával erősített szénszálas házat hat réteg lakkal borították. A hangszóró készlet egy hátrafelé tájolt mélynyomóból, valamint egy előre tekintő, koaxiális elrendezésű közepes és magas egységből áll.

A készülék Bluetooth és WiFi vezetékmentes csatlakozást kínál, megkapta a gyártó saját fejlesztésű hang asszisztensét, s kényelmesen megbirkózik a legnépszerűbb formátumokkal. A streaming szolgáltatók a Cabasse Control alkalmazáson keresztül érhetők el és adott a multi-room képesség, utóbbihoz a márka egyéb kompatibilis eszközei is felhasználhatók. A készüléken Ethernet-aljzat, optikai és micro-USB konnektor, valamint 3.5 milliméteres csatlakozó található.

Forrás: www.cabasse.com