Bemutatkozott a Huawei FreeBuds Pro fülhallgató

A Huawei megmutatta legújabb, teljesen vezetékmentes (TW) fülesét, amely az ígéretek szerint piacvezető dinamikus zajcsökkentést kínál.

A Huawei október első hetében küldi a boltokba a FreeBuds Pro (199 EUR) fülhallgatót. A készülék tizenegy milliméteres, dinamikus átalakítókat kapott, oldalanként három mikrofont visel, amelyek nagyobb szélben és zajosabb környezetben is tiszta kommunikációt tesznek lehetővé. A füleshez három, eltérő méretű szilikon illeszték jár, amelyek a passzív zajcsökkentésért és stabil illeszkedésért felelnek, ezen felül az apróság megkapta a gyártó legújabb, algoritmus vezérelte, intelligens zajszűrő technológiáját.

A zajcsökkentés három fokozatban (Cozy, General és Ultra) történik, így kevésbé és erősen zajos környezetben is használható a készülék. A fokozatok között a rendszer képes automatikusan váltani, ugyanis a mikrofonok és a gépi tanulási algoritmus a környezeti zajok erőssége alapján szabályozza a szűrés mértékét. A készülék két Bluetooth antennával rendelkezik, így a gyártó szerint a riválisoknál lényegesen stabilabb kapcsolatra képes. A beépített akkumulátor aktív ANC mellett 4.5 órás, anélkül hét órás használatot kínál, a töltőként is funkcionáló tokkal az összesített üzemidő a harminc órát is elérheti. A fülhallgató a Huawei AI Life alkalmazáson keresztül szabható egyénre.

Forrás: www.consumer.huawei.com/en