Bemutatkozott a Le Player 3+ DAC/CD lejátszó

A Metronome májusban dobta piacra harmadik generációs Le Player CD transzportját, most pedig a Plus utótaggal megfejelt készülékkel bővíti tovább, illetve zárja le a Classic sorozatot.

A METRONOME LE PLAYER 3+ DAC / CD (6000 EUR) külső jegyeit tekintve az alapmodellre hasonlít, finomított elektronika és natív DSD512 feldolgozás jelentik az alapvető változtatásokat. A gyártó szerint az új változat azokat szólítja meg, akik kiváló minőségű digitális-analóg átalakítót keresnek, de alkalomadtán CD korongokat is szívesen megpörgetnének.

A DAC aszinkron USB interfészen keresztül PCM (32-bit/384 kHz) és DSD512 állományok feldolgozására is képes, a készülék gyakorlatilag bármely digitális forráshoz, streamerhez és szerverhez könnyedén társítható. A berendezés tovább fejlesztett Philips GF8 mechanizmust dolgoztat, amely egy ún. Pickup Box burkolat alá került a zajcsökkentés érdekében. Az új modellt három darab, Schaffner szűrőkkel ellátott toroid transzformátorral szerelték. A friss modell előrendelhető, a forgalmazás előre láthatóan november végén kezdődik.

Forrás: www.metronome.audio