Bemutatkozott a PHILIPS új sportos kollekciója

Az új vezetékmentes termékvonal elsősorban a sportos életmódot kedvelőknek készült, így az egyes modellek megszokott hangminőség mellett, javított üzemidőt és érdekes kényelmi funkciókat kínálnak.

A PHILIPS frissen bemutatott családja egy új fejhallgatót, valamint két könnyű fülest sorakoztat. Az SH402 fejhallgató összezárható modell, így az eszköz biztonságos szállítása könnyen megoldható. A készülék nedvesség és veríték (IPX4) ellen fokozottan védett, húsz órás üzemidővel rendelkezik és támogatja a gyors töltést. Az újdonság extrája a füleket hűtő speciális gél, ami segít a hosszabb távon jelentkező diszkomfort érzet csökkentésében. A fejhallgató beállítását és vezérlését alkalmazás könnyíti meg.

Az ST702 elnevezésű modell ún. true wireless füles, amely speciális töltő-egységgel érkezik. A fülhallgató IPX5 tanúsítvánnyal (víz és nedvesség álló) rendelkezik, hat milliméteres meghajtókat dolgoztat, míg a borításon érintés érzékeny felület található, ami egyszerűsíti a vezérlést és a hívások kezelését. A beépített telep hat órányi energia tárolására képes, tíz perc alatt másfél óra nyerhető és persze van töltő-dokkoló, amivel akár az egész napot ki lehet húzni a szabadban. A töltőház extrája, hogy ultraibolya fény segítségével képes megtisztítani a behelyezett eszközt.

Végezetül néhány szó az SN503 jelzésű modellről, amely klasszikus vezeték nélküli fülhallgató. A készülék hat órás üzemidővel és IPX5 tanúsítvánnyal rendelkezik. Extraként említendő a gyors töltés lehetősége, valamint a beépített pulzusmérő, amely az Apple Health Kit, Google Fit, Polar Beat és a Runtastic alkalmazásokkal működik együtt.

Forrás: www.philips.com