Bemutatkozott a SAMSUNG ODYSSEY monitor sorozata

A Samsung legújabb monitor-családja elsősorban a játékosok igényeit szem előtt tartva készült. Az ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak.

A SAMSUNG ODYSSEY G9 monitor 49 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, míg az ODYSSEY G7 modell 32 és 27 hüvelykes változatokban érhető el. Mindkét képernyő extrém ívelt (1000R) kialakítású és Eye Comfort tanúsítvánnyal rendelkezik. A monitorok támogatják az NVIDIA G-SYNC technológiáját és az Adaptive Sync eljárást, míg a zavarmentes játékélményt a Rapid Curve technológia biztosítja.

A G9 jelzésű modell a világ egyik első Dual Quad High-Definition (DQHD) felbontású játékos monitora, amely 240 Hz képfrissítési értéket, 1 ms válaszidőt és 1000 cd/m2 csúcs fényerőt kínál. A G7 monitorok ugyanilyen válaszidővel és képfrissítéssel dolgoznak, Quad-High Definition (QHD) felbontás és 600 cd/m2 fényerő mellett. A monitorok QLED kijelzője a Samsung Quantum Dot technológiáját használva jól megvilágított környezetben is éles, tiszta és színpontos megjelenítésére képesek. Az újdonságok hazai forgalmazása előre láthatóan áprilisban kezdődik.

Forrás: www.displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey