Bemutatta frissített SOUL hangfalát a Zu Audio

Az ezredfordulón alapított manufaktúra új generációs SOUL hangkeltője a gyártó szerint sokkal rugalmasabban használható, mert kevésbé érzékeny a társított erősítőre, illetve az elhelyezésre.

A SOUL (5999 USD) hangfal bútor minőségű fából épített, kis és közepes helyiségekben való használatra tervezett készülék. A rendszer 150W (8 ohm) teljesítményt nyújt, míg az érzékenységet 100 dB (SPL @ 2,8 V / 1 m) értékben adta meg a gyártó. A forma és méret változatlan, ugyanakkor a kabinet szerkezetén és merevítésén módosítottak. A hangfal az ígéretek szerint kiegyensúlyozott hangteljesítményt kínál, de a felülvizsgálat következtében javult a basszus kiterjesztés.

A pontforrás kialakításnak, a szoros időzítésnek és az alacsony (kabinet)zajnak köszönhetően a sztereó kép alkalmazási helytől függetlenül kozekvens, ráadásul a kürt hangsugárzókra jellemző impulzusválasz miatt az új Soul hangfal, sokkal precízebben képes reprodukálni az élő előadásokra jellemző hangteret. A készülék forgalmazását júniusban kezdi a vállalat, a részletes specifikáció közvetlen a premier előtt várható.

Forrás: www.zuaudio.com