Bemutatta Go Sports termékcsaládját a Philips

A Philips a sportrajongókat és aktív életmódot kedvelőket igyekszik megszólítani vezetékmentes Go Sports újdonságaival.

A gyártó saját felmérése szerint a sportrajongók közel kétharmada (sőt a 16–24 évesek több mint 90 százaléka) füleseket használ edzés közben, ezért a márka új dedikált termékvonalat vezet be. Az új termékek esetében az illeszkedés, tartósság és hangzás mellett a biztonsági és higiéniai jellemzőkre került a hangsúly.

A Philips Go Sports termékcsalád zászlóshajója az A7306 TW fülhallgató. A fülhorgos kivitel miatt a készülék intenzív mozgás közben sem mozdul el, UV lámpával szerelt töltő-dokkolóval rendelkezik, tehát töltés közben egy nagyjából húsz másodperces tisztítási folyamat is zajlik. A füles kilenc milliméteres meghajtókat kapott, oldalanként két mikrofont visel. A beépített akkumulátorok nyolc órás üzemidőt szavatolnak, míg a töltő-dokkoló két teljes töltésre elég energiát képes tárolni. Extraként beépített pulzusmérőt is kapunk, amely a gyárt szerint az összes népszerű fitnesz alkalmazással képes összedolgozni. A biztonság érdekében rendelkezésre áll az Ambient mód, amivel bármikor feltárhatók a környezeti hangok.

Az A6606 ún. bone conduction fülhallgató, így kevésbé szigeteli el a felhasználót a külvilágtól. A technológia ugyan nem új, azonban a Philips először készített ilyen készüléket, aminek méretét úgy határozták meg, hogy akár kerékpáros sisak alatt is kényelmesen elférjen. Az apróság a Philips Headphones App segítségével vezérelhető, két mikrofonnal és tizenöt órás üzemidővel rendelkezik. A szállítást könnyű táska egyszerűsíti.

Az A3206 hagyományos vezetéknélküli készülék. Az illeszkedést támasztékok (három méret áll rendelkezésre) javítják, a kevlár erősítésű zsinórra fényvisszaverő réteg került. Az adatlap 13.6 milliméteres neodímium meghajtókat említ, van kábelre épített távirányító, Google és Siri támogatás. Az új modellek pontos árát egyelőre nem közölte a gyártó.

Forrás: www.philips.com/press