Bemutatta új integrált erősítőjét a COPLAND

A Copland viszonylag kényelmes tempóban bővíti kínálatát, ezért az apró dán manufaktúra újdonságait általában nagy figyelem kíséri.

A COPLAND CSA-100 (3498 GBP) egy hibrid integrált erősítő, ami a csövek és tranzisztorok előnyeit igyekszik egymás mellett kihasználni. Az új modell a korábbi készülékek szinergikus tervezési koncepcióját viszi tovább, kettős trióda előerősítést és visszacsatoló erősítő fokozatot alkalmaz. Az egyetlen cső a maximális linearitás érdekében magas feszültséggel működik, a két technológia között MOS-FET áramkör biztosítja a megfelelő átmenetet.

A készülék csatornánként 100W (8 ohm), illetve 180W (4 ohm) teljesítményt kínál, nagy teljesítményű ES9018 (32 bites) DAC chipre építkező konverterrel és integrált phono (MM) szakasszal is rendelkezik. A hátoldalon három pár RCA, egy pár XLR, valamint egy koaxiális és három optikai bemenet kapott helyet, illetve egy USB konnektor is rendelkezésre áll. A gyártó felár ellenében Bluetooth aptX modullal is el tudja látni a készüléket.

Forrás: www.audiocompagniet.dk/en