Bemutatták a Samsung The Premiere 4K projektort

A Samsung extrém kis vetítőtávolságú The Premiere projektora az első lézeres készülék, amely nagy dinamikatartományú formátumot is kezel.

A Samsung a Life Unstoppable elnevezésű virtuális sajtótájékoztatón jelentette be a The Premiere névre hallgató 4K lézer projektorát. Az ultrarövid távolságból használható modell a világ első lézeres fényforrást alkalmazó projektora, amely támogatja a Dolby Vision ellenlábasának számító HDR10+ formátumot. A SAMSUNG THE PREMIERE közvetlenül a fal elé helyezve, akár százharminc (LSP9T), illetve százhúsz (LSP7T) hüvelykes, 4K felbontású kép megjelenítésére is alkalmas, 2800 ANSI lumen fényerő mellett.

A gyártó Lifestyle portfóliójának új tagja támogatja a Filmmaker üzemmódot arról nem beszélve, hogy a Samsung Smart TV platformra támasztva közvetlen hozzáférést biztosít számos népszerű tartalomszolgáltatók kínálatához, valamint több okostévékre jellemző kényelmi szolgáltatást kínál. A beépített Acoustic Beam hangrendszernek köszönhetően a vetítő külső hangkeltők nélkül is használható, ami főként a kevesebb hellyel rendelkezők számára jöhet kapóra. Az újdonság tengerentúli és európai forgalmazása a tervek szerint év végén kezdődik, de a pontos árak egyelőre nem ismertek.

Forrás: www.news.samsung.com/us

Comments are closed.