BEOLAB 28 – A B&O vezetékmentes újdonsága

A Bang & Olufsen kommunikációja szerint az új Beolab 28 a legfejlettebb vezetékmentes hangkeltő a gyártó eddigi életében.

A Bang & Olufsen szinte hagyományosan újabb extravagáns készülékkel jelentkezett, amely a legvékonyabb sztereó hangrendszer a gyártó kínálatában. Az egészen kicsi lábnyom miatt a BEOLAB 28 (19.000 USD) könnyen elhelyezhető, ráadásként nem csupán a földön érzi jól magát, de falra is felszerelhető.

A DSP minden meghajtót dedikáltan vezérel, míg az Advanced Adaptive Bass Linearization (ABL) technológia minden hangszinten optimális teljesítményt biztosít. A burkolat alatt 6,5 hüvelykes lefelé tájolt mélysugárzó, három darab full range (3 hüvelykes) meghajtó és egy hüvelykes magassugárzó kapott helyet. A rendszer az új generációs Active Room Compensation funkciót is megkapta, ami az elhelyezésnek és környezeti jellemzőknek megfelelően módosítja a beállításokat. A páros két pozícióban használható. Az ún. Narrow Mode pontosabb és fókuszált megszólalást kínál, míg a Wide Mode szélesebb hangszínpadot és nyitottabb hangteret prezentál.

A készülék Bluetooth, AirPlay 2 és Chromecast kompatibilis, illetve egy őszi frissítést követően a Beolink Multiroom funkció is elérhetővé válik. A hangrendszer a fedlapon elhelyezett felületen és alkalmazáson, illetve az opcionális BeoRemote távirányítón keresztül vezérelhető. Öt különböző alapszínben (Light Oak, Smoked Oak, Walnut, Grey Melange, Grey) érhető majd el, de felár ellenében saját variáns összeállítására is lehetőség van.

Forrás: www.bang-olufsen.com