Beosound Level – A moduláris mindenes

A Bang&Olufsen a közelmúltban mutatta be legújabb Beosound hangkeltőjét. A készülék moduláris felépítésű, ami lényegesen megkönnyíti a jövőbeni fejlesztéseket, vagy az esetleges szervizelést.

A BEOSOUND LEVEL (1499 EUR)) hordozható Bluetooth hangrendszer, amely vízszintesen és függőlegesen is használható, illetve igény esetén falon is (opcionális konzol segítségével) elhelyezhető. Az alumínium ház alapváltozatban bézs, vagy szürke festést kaphat, előbbit tölgyfa hangszóró rácsokkal szállítják, míg utóbbi szürke Kvadrat szövet borítással rendelkezik. A burkolati elemek bármikor cserélhetők, a gyártó később még több színváltozatot is biztosít majd, így mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább passzoló összeállítást. A készülék IP54 besorolású, azaz a port és a fröccsenő vizet is jól tolerálja, így akár szabadban is használható.

A meglehetősen lapos házban öt hangszórónak szorítottak helyet. Egy pár csipogót (0.8 hüvelyk), egy középtartományokat kezelő (2 hüvelyk) full range egységet és két négy hüvelykes mélysugárzót kapunk, amihez 105W teljesítményű erősítőt társítottak. A hangkeltő Spotify Connect, Chromecast és AirPlay2 kompatibilis, Bluetooth 5.0 modullal rendelkezik és WiFi képes, integrált korrekciós rendszer segítségével a környezeti jellemzőkhöz tudja igazítani a teljesítményt.

Az akkumulátor akár tizenhat órányi lejátszást is képes biztosítani, a telepet egyedi mágneses töltővel lehet etetni. A fizikai gombokat az alumínium keretbe süllyesztették. Az integrált közelségérzékelő lehetővé teszi, hogy a vezérlő felület csak szükség esetén jelenjen meg, a fényerőt egy érzékelő szabályozza.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a Technoliving.

Forrás: www.bang-olufsen.com