Beovision Contour – All-in-One OLED tévé

Februárban jön a Bang & Olufsen első negyvennyolc hüvelykes OLED tévéje. A Beovision Contour elnevezésű készülék a nagyobbaktól örökölt audiovizuális teljesítményt szavatolja.

A BEOVISION CONTOUR (5700 EUR) szokás szerint az LG legújabb negyvennyolc hüvelykes paneljére építkezik, amihez a gyártó saját képfeldolgozó technológiáját társították. A készülék váza repülőgép minőségű alumíniumból készült. A rugalmasság érdekében az új modell földön, asztalon vagy falon is elhelyezhető, utóbbi esetben a fali konzol negyven fokos buktatást engedélyez, így mindenki meghatározhatja a számára ideális szöget.

A berendezést öt különböző színben lehet megvásárolni, a hangrendszer elé minden esetben az alumínium felületek színével harmonizáló szövet vagy farács kerül. A rendszer a Beoremote One távirányítóval vezérelhető, amely négy programozható gombot is kínál, ami megkönnyíti a kedvencekhez való hozzáférést.

A saját gyártású integrált hangrendszer összesen tizenegy hangszórót dolgoztat. A háromnegyed hüvelykes magassugárzók (3) és másfél hüvelykes közepes (4) meghajtók mellett, négy darab 4 hüvelykes mélynyomó lapul a házban. Mindegyik meghajtóhoz dedikált, 50W teljesítményű erősítő tartozik.

A három csatornás rendszer alkalmazáson keresztül testreszabható hangélményt kínál, támogatottak a Dolby Atmos és Dolby TrueHD technológiák, valamint a Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus 7.1 és PCM 7.1 formátumok. Az új modell integrálja a Chromecast, az Airplay 2 és a Bluetooth kapcsolatokat és natív módon hozzáférést biztosít többek között a TuneIn és Deezer szolgáltatásokhoz.

Forrás: www.bang-olufsen.com