Berluti x B&O Collection – Luxus (nagyon) igényeseknek

A párizsi Berluti divatház és a dán Bang & Olufsen márka egy korlátozott példányszámú termék kollekció erejéig dolgoztak össze.

A Berluti x Bang & Olufsen kollekció a dánok alapból extravagáns termékeit még magasabb szintre emeli, ugyanis a márka ismerős modelljeit ezúttal a Berluti védjegyének számító, kézzel patinált Venezia bőrrel egészítették ki.

A Berluti céget 1895-ben alapította Alessandro Berluti, négy generáción keresztül családi manufaktúraként üzemelt, jelenleg a LVHM csoport tulajdonában van. A társaság többek között exkluzív bőráruk gyártásával foglalkozik, rendkívül széles klientúrával rendelkezik, számos híresség tartozik a vásárlóik közé, globálisan hatvan üzletet visznek.

A Bang&Olufsen lassan száz éve állandó szereplője a fogyasztói elektronika világának. A társaság híres innovatív szemléletéről, szívesen kísérleteznek például a formákkal. A New York-i Modern Művészetek Múzeumában közel húsz B&O termék található, amelyek közül hetet Jacob Jensen tervezett.

A korlátozottan hozzáférhető kollekcióban helyet kapott a Beoplay H95 vezetékmentes fejhallgató, a Beosound A1 hordozható és a Beosound Balance intelligens hangszóró, a lenyűgöző formájú és teljesítményű Beolab 90 hangrendszer, valamint a Beovision Harmony tévé, ami a két éve a Milano Design Week egyik látványosságaként került a köztudatba. A gyűjteményes kiadás darabjai a kiválasztott üzletekben lesznek elérhetők, a hangfal és a tévé kizárólag rendelésre készül.

Forrás: www.bang-olufsen.com