Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition fejhallgató

Az idén száz esztendős Beyerdynamic az elmúlt évszázad alatt a professzionális és konzumer kategóriában is lerakta névjegyét. A társaság a különleges évfordulónak az egyik legnépszerűbb modell limitált kiadásával állít emléket.

A DT 770 Pro X Limited Edition (199 EUR) fejhallgató megtartotta a standard modellekre jellemző rugalmas konfigurációs lehetőségeket, ugyanakkor megkapta a DT 700 Pro X fülesben is dolgozó dinamikus Stellar.45 átalakítókat. A viszonylag alacsony impedanciának (48 ohm) köszönhetően az újabb változat is könnyedén dolgozik össze a különböző forrásokkal, a rugalmasság jegyében ezúttal egy leválasztható mini-XLR zsinórt kapunk.

A centenáriumi kiadás fejpánt párnázatába egy mélyedést is került a hosszú távú kényelem fokozása érdekében, oldalt pedig egy limitált kiadásra utaló embléma található. A hordtáskába szürke velúr párnákat, egy 3.5 – 6.3 milliméteres adaptert és egy Mini-XLR-3.5 milliméteres jack kábelt is csomagolnak, illetve egy füzetet amely megismertet bennünket a márka százéves történetével.

A DT 770 Pro X Limited Edition stúdiófejhallgató kezdetben csak nagyon korlátozott számban rendelhető, később azonban szélesebb körben is elérhető lesz.

Forrás: www.europe.beyerdynamic.com