Beyerdynamic Space – Hangszóró és kihangosító

A Beyerdynamic újdonsága négy mikrofont dolgoztat, zenehallgatáshoz és hívások bonyolításához is dedikált üzemmódokat kínál.

Bár a legtöbb Bluetooth hangszóró kihangosító funkcióval is rendelkezik, a Beyerdynamic szerint utóbbi általában másodlagos szolgáltatás, ami gyenge hangminőségben nyilvánul meg. A SPACE (179 EUR) elnevezésű hangszóró esetében mindkét funkcióra egyforma figyelmet fordítottak, ráadásul a készülék akár menet közben is tiszta társalgást tesz lehetővé. Mindez az új 360 Smart Mic Technology névre hallgató eljárásnak köszönhető, amely állítólag képes teljesen kioltani a zavaró háttérzajokat.

Az antibakteriális textilkabáttal borított házban, másfél hüvelykes teljes tartományú meghajtó és két passzív radiátor lapul. A készülék USB-C konnektoron keresztül tölthető, egy etetés húsz órányi (moderált hangerő mellett) használatot biztosít, egy teljes töltésre két és fél órát kell biztosítani. A forrásokhoz Bluetooth (5.0) segítségével vagy USB interfésszel lehet kapcsolódni, a csomagban a zsinóron kívül USB-C/USB-A adapter is található. Az eszköz egy LED panelen keresztül vezérelhető.

Forrás: www.europe.beyerdynamic.com