Beyerdynamic T1/T5 fülesek – Itt a harmadik generáció

A Beyerdynamic T1 és T5 fejhallgatók következő generációja egyedülálló hangzással, kiváló építési minőséggel és díjnyertes külsővel igyekszik elcsábítani a zenerajongókat.

Mindkét fejhallgató optimalizált reprodukciós képességgel rendelkezik, amely a gyártó szerint még egy lépéssel közelebb visz a tökéletes hangélményhez. A fülesek ráadásként nem csupán hangzásban nyújtanak többet, ugyanis mindkét modell begyűjtötte a German Design Award 2021 – Excellent Product Design/Entertainment kategória fődíját.

A harmadik generációs T1 fejhallgató nyitott kialakításával holisztikus és valóban háromdimenziós hangélményt kínál. A Tesla hangátalakítóknak köszönhetően a hallgatók egy élő koncerten érezhetik magukat, ráadásul az újabb generáció kicsit több basszust kínál a melegebb hangélmény érdekében. Az új T5 fejhallgató társával szemben zárt kialakítású, így sokkal intimebb hallgatási környezetet képes biztosítani. Az átalakítók dőlésszögét úgy határozták meg, hogy azok a lehető legtisztább és természetesebb reprodukcióra legyenek képesek. A szakma és felhasználók által is elismert Tesla átalakítók akár gyengébb minőségű forrás esetében is átlagon felüli hangzást szavatolnak.

Mindkét fülest válogatott alapanyagokból építették, eloxált alumínium garantálja a tartósságot, míg puha bőr szolgálja a felhasználók kényelmét. A nyitott változat memóriahabbal töltött fülpárnái velúrból készültek, míg a zárt fejhallgató esetében szintetikus bőrt használtak a jobb passzív zajszigetelés érdekében. A harisnyázott kábelek mindkét modell esetében leválaszthatók, ami jelentősen megkönnyíti a szervizelést és a cserét. Mindkét fejhallgató 999 euró ellenében szerezhető be.

Forrás: www.europe.beyerdynamic.com