Beyerdynamic Verio 200 sportfülhallgató

A Beyerdynamic bemutatta legújabb, sportkedvelőknek szánt fülhallgatóját, amely az elmúlt évek trendjét követve, nyitott kialakítású készülék.

Az utóbbi években a sportoláshoz tervezett fülhallgatók a nyitottabb kialakítás felé vették az irányt, aminek rendkívül praktikus oka van, ugyanis ezek az eszközök direktebb kapcsolatot biztosítanak a környezettel, ezáltal biztonságosabban használhatók. A VERIO 200 (220 USD) 16.22 milliméteres neodímium-grafén meghajtókat használ, amelyeket úgy tájoltak, hogy minimális legyen a hangszivárgás. A fülesekbe oldalanként két darab aptX Voice technológiát használó mikrofon került, amelyek az ígéretek szerint segítik a tiszta és artikulált hívások lebonyolítását.

A vezetékmentes átvitelről Bluetooth 5.3 chip gondoskodik, adott a Multipoint funkció, tehát a készülék egyszerre két forráshoz is társítható, amelyek között leválasztás nélkül lehet váltani. A fülesbe épített akkumulátor nyolc óra üzemidőt biztosít, ami a töltő-dokkolóval harmincöt órára tornázható fel. Van gyorstöltés, tíz perc töltéssel, egy extra óra nyerhető. A társalkalmazás hozzáférést biztosít egy ötsávos hangszínszabályzóhoz, egyedi profilok létrehozására is lehetőség van, illetve a kezelőszervek kiosztását is módosítani lehet. Az új modell fekete, krém és fekete-narancs színekben kerül forgalomba.

Forrás: www.beyerdynamic.com