Bluesound Pulse M – A rugalmasság jegyében

A Bluesound újdonsága, egy rugalmasan integrálható Omni-Hybrid meghajtó-tömböt használó vezetékmentes streaming hangszóró.

A PULSE M (549 EUR) ránézésre nem sokban különbözik más kompakt hangkeltőktól, azonban az ördög ezúttal is a részletekben húzta meg magát. A burkolat alatt egy százharminc milliméteres mélysugárzó és két darab, negyvenöt fokos szögben elforgatott húsz milliméteres csipogó kapott helyet. A mélysugárzó felett egy akusztikus reflektort helyeztek el, amely 360 fokban teríti el hangot. A rendszert egy 80W teljesítményű DSP vezérelt erősítő szolgálja ki, egy algoritmus valós időben monitorozza a tiszta hangélmény szempontjából releváns jellemzőket.

A készülék szólóban vagy sztereó párban is használható, házimozi rendszerben elhelyezve szatellit sugárzóként is bevethető. A hangkeltő a fedlapon elhelyezett érintés érzékeny gombokkal, vagy a BluOS Controller alkalmazáson keresztül vezérelhető, utóbbival komolyabban testreszabható az apróság. Az alkalmazás számos streaming szolgáltatóhoz és internetes rádióhoz hozzáférést biztosít, van Airplay2, WLAN és Bluetooth csatlakozás, de az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri kínálata előnyök is kihasználhatók.

A hátoldalon kombinált Toslink/mini-jack aljzat, USB konnektor és fejhallgató csatlakozó is található. A Bluesound Pulse M fekete és fehér színben novembertől vásárolható meg. A hangszóróhoz opcionális fali konzol, vagy padló állvány is vásárolható.

Forrás: www.bluesound.com