Bluetooth vevőt állít csatasorba az Advance Paris

Az Advance Paris készülékét a hifi komponensek analóg vagy digitális bemenetéhez társítva, vezetékmentes funkciókkal bővíthető a hangrendszer.

Az ADVANCE PARIS WTX-1100 (229 EUR) szilárd felépítésű, könnyen beállítható és kényelmesen használható eszköz. A berendezés analóg, optikai és koaxiális kimenetekkel rendelkezik. A front panelen elhelyezett LED állapotjelzők tájékoztatnak, hogy a jelátvitel digitális vagy analóg, míg a harmadik fényforrás jelzi az eszköz párosítása megtörtént. Az egység olyan rendszerek esetében tehet jó szolgálatot, amelyeket egyébként nem készítettek fel vezetékmentes jelek fogadására. Az aptX HD szabvány támogatása akár 24 bites jelek vezeték nélküli továbbítását is lehetővé teszi.

A digitális-analóg átalakítást, egy Cirrus Logic CS4344 DAC lapka végzi. A készülék Airblue kompatibilis, tehát számítógépekkel, táblagépekkel és okos telefonokkal is probléma nélkül tud kommunikálni. A hordozható Bluetooth modulokhoz hasonlóan a hangélmény finomításában (alacsonyabb torzítás és jel/zaj arány) is jeleskedik.

Forrás: www.advance-paris.de/en

A márka hazai forgalmazója a Limar Audio.