Boltokban a Sony XH80 és X70 4K HDR LCD televíziók

A Sony Europe bejelentette, hogy elkezdődött az XH80 és X70 4K HDR LCD televíziók európai forgalmazása. A felhasználóbarát készülékek a márkára jellemző kép és hangminőséget viszik el az otthonokba.

Az XH80 sorozat X1 processzorral rendelkezik, ami fejlesztett algoritmusokat használ a zajcsökkentésre és a részletek kiemelésére. A 4K jelnek köszönhetően minden megtekintett tartalom színpontosan és kontrasztosan jelenik meg. A színskála szélesítésével az X1 processzor által támogatott TRILUMINOS kijelző több színt képes visszaadni, mint egy hagyományos televízió. A processzor minden képen elemzi az adatokat, így a feldolgozást követően minden korábbinál valósághűbb képmegjelenítés lehetséges. Az XH80 modell támogatja a Dolby Vision HDR formátumot.

Az újonnan kifejlesztett X-Balanced hangszóró (55 hüvelykes modellektől felfelé) magas minőségű hangzásvilágot kínál, egy ultravékony kialakításban. A Dolby Atmos kompatibilitás valósághű hangzást és térbeli helyezkedést eredményez. A sorozat Android TV operációs rendszert használ, integrálja a Chromecast technológiát, amivel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz és eszközökhöz. Az egyszerűbb használat érdekében az eredeti felhasználói felület és hangvezérlési funkciók is tovább fejlődtek, legyen szó Android vagy iOS rendszer kompatibilitásról.

Az X70 sorozat felhasználói élmény tekintetében alig marad el társától. A készülékeket élénk, valósághű színek és a kiemelkedően tiszta kép jellemzi, amihez rendkívül tiszta hangzással társul. A 4K X-Reality PRO funkciónak köszönhetően a megjelenítés közelebb került a valódi 4K minőséghez. A beépített internet böngészőnek, YouTube és Netflix integrációnak köszönhetően ez a letisztult megjelenésű készülék kiemelkedő okos televíziós élményt biztosít. Az új sorozatok már kaphatók.

Forrás: www.sony.com