Boombox a Panasonic újdonságai között

A Panasonic bejelentette új RX-D500 sorozatát, amely számtalan lejátszási lehetőséggel igyekszik megnyerni a felhasználókat.

Az RX-D552 egy nagy teljesítményű hordozható DAB+ rádió és CD-lejátszó, Bluetooth kapcsolattal. A berendezés 20W teljesítményt kínál, a basszusok kiemeléséről a Sound Booster technológia, valamint tölcséres kialakítású Bass Reflex nyílások gondoskodnak. A felhasználók választhatnak a rádió, CD lemezek, Bluetooth streaming vagy külső adathordozók (pendrive) között. A vezérlést távirányító könnyíti meg, a rendszer kedvenc rádió csatorna tárolására biztosít lehetőséget. Az RX-D550 és RX-D500 teljesítmény és szolgáltatások tekintetében csak kevéssé különbözik. Az említett modellek FM adások vételére alkalmasak, utóbbi nem rendelkezik Bluetooth modullal és nem jár hozzá távkapcsoló.

A sorozathoz tartozó készülékek két darab nyolc centiméter átmérőjű, teljes tartományú hangszórót dolgoztatnak. A Sound Booster hangszín szabályozóval kiemelhető a basszus (B-Boost), vagy a vokális részek (V-Boost), de a párbeszédek (pl. rádióműsor vagy podcast esetében) erősítésére is lehetőség van. Mindhárom készülék időzíthető, tehát a beállított időpontban magától elindul a készülék. Természetesen a forrás és a hangerő egyedi beállítására is lehetőség van. A készülékek hálózatról és elemről is működtethetők, így olyan helyen is használhatók, ahol nincs elektromos hálózat.

Forrás: www.panasonic.com/global