BOSE SoundLink Flex – Minden helyzetben jó társaság

A BOSE bemutatta legújabb Bluetooth hangszóróját, ami a masszív borításnak és vízálló kialakításnak köszönhetően a mostoha bánásmódot is jól viseli.

A BOSE SOUNDLINK FLEX (150 USD) IP67 tanúsítványt kapott, tehát a por és víz nem károsíthatja a készüléket, de a szilikon borítás miatt az ütéseket és eséseket is jól bírja. A hangszóró vízben a felszínen marad, tehát amennyiben elfajulna egy parti vagy kirándulás, nem kell a medence vagy tó alján kutakodni. A két passzív (basszusokat kezelő) radiátort, valamint a teljes tartományokat megszólaltató hangszórót (2.1 hüvelyk) porfestett acélrács védi a sérülésektől.

Az újonnan fejlesztett PositionIQ technológia automatikusan felismeri az eszköz tájolását, így fektetve, hátra fordítva vagy fellógatva is optimális hangzásban lehet részünk. A hangkeltő összesen nyolc forrás adatait képes megjegyezni, harminc méterig tudja venni a jeleket, igény esetén párban is használható, de más Bluetooth hangszórókkal is összehozható. Egy töltés tizenkét órányi használatot biztosít. Hangsegéd támogatás nincs, de a hívások kezelése megoldott. A készülék a BOSE Connect alkalmazáson keresztül, vagy a burkolaton elhelyezett fizikai gombokkal vezérelhető.

Forrás: www.bose.com