BOSE SoundLink Max hordozható hangszóró

A nyár közeledtével az idő egyre inkább kedvez a kültéri programoknak, nem véletlen, hogy a különböző márkák erre az időszakra időzítik hordozható újdonságaikat. A Bose például a SoundLink termékvonalat toldotta meg egy stílusos hangsugárzóval.

A SoundLink Max (399 USD) mindössze két kilogramm, a hordozhatóságot a táskára emlékeztető forma és az erős fül könnyíti meg. Utóbbi helyére pántot is lehet rögzíteni, ha valaki inkább a vállán átvetve hurcolná magával a készüléket. Az Articulated Array névre hallgató tömb három előre sugárzó meghajtóból áll, amit két darab passzív radiátor egészít ki. Az acél házat szilikonnal vonták be, így a hangszóró ellenáll az UV sugárzásnak, de a por és víz sem tehet kárt az elektronikában.

A vezetékmentes átvitelről Bluetooth (5.3) chip gondoskodik, támogatottak az AAC és SBC kodekek, valamint az aptX Adaptive kompatibilitás is adott. Az USB-C porton keresztül tölthető akkumulátor a hangerőtől függően húsz órányi üzemidőt is képes biztosítani, beépített mikrofon ezúttal nincs, azaz a készülék kihangosítóként nem használható. A SoundLink Max fekete és acélkék színekben kerül forgalomba.

Forrás: www.bose.com