BOSE SoundLink Revolve – Jön a második generáció

A BOSE úgy döntött frissíti kicsit Bluetooth hangszórókat sorakoztató kínálatát. Az új generációs hangkeltők külső és felépítés tekintetében alig változtak, azonban az általános teljesítmény és üzemidő is javult kicsit.

A BOSE SoundLink Revolve 2 (180 GBP) és Revolve Plus 2 (280 GBP) hangszórók továbbra is két passzív radiátort, egy lefelé tájolt full range meghajtót és egy basszus átalakítót dolgoztatnak. Utóbbi meghajtókhoz 360 fokos sugárzást biztosító akusztikus terelő tartozik. A készülékek funkcionálisan nem változtak, Bluetooth kapcsolat mellett, 3.5 milliméteres bemenet és mikro-USB konnektor is van.

A vezérlésre a fedlapon elhelyezett fizikai gombok mellett a Bose Connect alkalmazás használható. Újdonság az IP55 besorolás, azaz mindkét modell fokozottan toleráns a vízzel és porral szemben, míg a kisebb ütődéseket szilikon burkolati elemek hivatottak tompítani. A beépített akkumulátorok mindkét esetben egy-egy órával hosszabb üzemidőt biztosítanak, azaz a kisebbik modell esetében tizenhárom, míg a nagyobbnál tizenhét órával lehet számolni.

Forrás: www.bose.com/en