Bővíti a Performance termékvonalát a BURSON

A Burson a közelmúltban két Conductor modellt is bemutatott, amelyek a referencia sorozat legjobb megoldásait örökítik tovább a középkategóriás, tehát kedvezőbb áron kínált eszközökre.

A BURSON CONDUCTOR 3 PERFORMANCE (1099 USD) és CONDUCTOR 3X PERFORMANCE (1399 USD) elnevezésű modellek fejhallgató-erősítőt, előerősítőt és DAC modult tartalmaznak. A készülékek mérete és alapvető felépítése megegyezik, s mindkettő megkapta a gyártó saját fejlesztésű MCPS (Max Current Power Supply) tápegységét, amely több tekintetben is felülmúlja a lineáris és kapcsoló üzemű megoldásokat. A galvanizált alumínium burkolat alatt ESS9038Q2M DAC lapkák és XMOS USB vezérlő chipek lapulnak, így a készülékek akár 38 bit / 786 kHz PCM és DSD512 állományok lejátszására is lehetőséget biztosítanak. Az alacsony késleltetésű, hibátlan reprodukciót a Thesycon Germany USB illesztőprogramja szavatolja.

Mindkét modell rendelkezik USB, optikai Toslink és mikrofon, illetve fejhallgató (6.3 mm) bemenettel, valamint RCA kimenetekkel, azonban a nagyobbik változatra XLR konnektorok is kerültek. A megfelelő üzemi hőmérsékletről mindkét esetben Cool Case hűtőrendszer gondoskodik, amit többen új ipari szabványként is emlegetnek. Az új modellek forgalmazása előre láthatóan áprilisban kezdődhet.

Forrás: www.bursonaudio.com