Bővíti topkategóriás termékvonalát a T+A

Home Hírek Bővíti topkategóriás termékvonalát a T+A

TA_SDV3100HV_1 640.jpg

 

Az SD 3100 HV / SDV 3100 HV DAC/streamerek tökéletesen egy tőről fakadnak, külső jegyek tekintetében nem különböznek egymástól. Mindkét eszköz burkolata szilárd alumíniumból készült; az érzékeny elemek gondosan árnyékolt kazettába kerültek, amely védelmet biztosít az elektromágneses zavarok ellen. A torzítás kiküszöbölése érdekében a burkolatok alá egyetlen olyan komponens nem került, ami károsan befolyásolhatja a hangminőséget. Az analóg és digitális részeket elválasztották, mindegyik saját tápegységgel rendelkezik.

 

TA_sd3100HV_2 640.jpg

 

Mindkét modellbe saját fejlesztésű átalakító került, ami 32 bit/768 kHz felbontásig kezeli a PCM jeleket, s persze a DSD 1024 (49,2 MHz) állományokkal is megbirkózik. A készülékek vadonatúj UAC3 USB vevővel rendelkeznek, amely sebességvesztés nélkül képes továbbítani a nagy felbontású jeleket. Teljesen új a hálózati modul, amely közvetlen hozzáférést biztosít a népszerű zenei szolgáltatókhoz. A beépített tunernek köszönhetően a modellek FM, FM-HD és a DAB+ adások vételére is alkalmasak. Mindezek mellé kapunk vezeték nélküli kapcsolatot (Bluetooth), analóg fejhallgató-erősítőt és a Roon Ready tanúsítvány is útban van. A két modell között mindössze annyi a különbség, hogy az SDV 3100 HV jelzéssel ellátott készülék, relé vezérelt hangerőszabályzót kapott és egy analóg bemenettel is rendelkezik.

 

pdt_3100_3 640.jpg

 

A PDT 3100 HV CD/SACD transzport kizárólag az említett lemezek kezelésére lett kifejlesztve. A tálcás mechanizmus rendkívül finoman dolgozik a korongokkal. Az adatok az optikai, koaxiális és S / P-DIF kimenetekre, valamint AES-EBU aljzatra kerülnek, amik külső a konverterek vagy felvevők csatlakoztatását teszik lehetővé. A lejátszó ezen felül IPA Link konnektorral is rendelkezik, amely nagy sebességű adatátvitelre képes. A szabadalmaztatott kapcsolat bit-pontosan továbbítja a PCM, vagy DSD állományokat, ugyanis azokat nem csomag formájában, hanem konstans adatfolyamként kezeli.

 

Forrás: www.ta-hifi.de/en