Bővül a Samsung Smart Monitor kínálata

A legújabb Samsung Smart Monitorok új méretekben és továbbfejlesztett okos megoldásokkal érkeznek.

A Samsung tavaly novemberében mutatta be Smart Monitor sorozatát, amelyek a vállalat első do-it-all készülékei. A sokoldalú megjelenítők üzleti vagy otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak, a kényelmi szolgáltatok között integrált multimédiás megoldások, beépített hangszórók és a napelemes távirányító is megtalálható.

A Smart Monitor M7 (M70A) keretmentes kialakítású, negyvenhárom hüvelykes képátlóval rendelkezik. A 4K UHD felbontású kijelzővel szerelt készülék nem csupán munkára, de tartalom fogyasztásra is kiváló. A gyártó legújabb környezetvédelmi irányelveit betartva a burkolat újrahasznosított műanyagból készült, napelemes távirányítóval érkezik, amely izzók fényével vagy USB-C konnektoron is tölthető. A karbonlábnyom csökkentése érdekében a távkapcsolót is újra felhasznált műanyagból készítették.

Továbbra is elérhető lesz az M5 (M50A) sorozat, amely fehér árnyalatban is a piacra kerül. A megszokott harminckét és huszonhét hüvelykes változatok mellett a széria, egy huszonnégy hüvelykes modellel bővül. Mindhárom változat FHD felbontású kijelzőt kapott. A hanglapú vezérlést továbbfejlesztették, a Bixby mellett az Alexa és Google asszisztensek használatára is lehetőség van. A távoli elérést a PC-on-Screen funkció váltotta, ami gyorsabb és biztonságosabb kapcsolatot szavatol.

Az új monitorok természetesen megörökölték az előző generáció népszerű szolgáltatásait, adott az AirPlay2 és DEX támogatás. Az integrált multimédiás megoldások lehetővé teszik a dokumentumok megtekintését és szerkesztését, valamint (Wi-Fi segítségével) felhőbe való mentését, akár számítógépes kapcsolat nélkül. Az újdonságok hazánkban várhatóan 2021 harmadik negyedévében válnak elérhetővé.

Forrás: www.samsung.com