Bowers & Wilkins Px7 S2 – Jobb hang és zajszűrés

A címszereplő készülék a Bowers & Wilkins Px7 fejhallgató helyére érkezik. A gyártó nagy felbontású hangot és fejlett zajcsökkentést, valamint nagyon könnyű használhatóságot ígér.

A Px7 S2 (429 EUR) prémium anyagokból épült a hosszú távú kényelem érdekében, a memóriahabbal töltött fülpárnák ANC nélkül is hatékonyan tompítják a külvilág zajait. A készülék tömege a kompozit anyagoknak köszönhetően tovább csökkent, ami azért is érdekes mert a füles harminc órás üzemidővel rendelkezik, így akár az egész napot a fejünkön töltheti. Egy teljes újratöltés mindössze két órát vesz igénybe, de persze tizenötperces gyorstöltés is van, amivel akár hét plusz órát is nyerhetünk.

A füles fizikai gombokkal is vezérelhető, ugyanakkor ez az első olyan modell, ami kihasználja a B&W Music alkalmazás előnyeit. Az applikáció értelemszerűen direkt hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz, a szoftveren keresztül módosítható a zajszűrés mértéke vagy finomítható a hangzás. A Music App lehetővé teszi a tartalmak közvetlen streamelését a társított mobil forrás eszközökről, de természetesen a zsinóros használat biztosított. A fejhallgatót negyven milliméteres átalakítókkal szerelték, amit enyhén döntve építettek be, átdolgozták a motorrendszert és néhány hangélményt befolyásoló megoldást a P9 Signature fülesből is átörökítettek.

A digitális jelfeldolgozó egység saját fejlesztés, a zajszűréshez hat mikrofon szolgáltatja a jeleket. Két mikrofon felügyeli a meghajtók kimenetét, kettő a külvilágból érkező környezeti zajokat monitorozza, kettő pedig a hang tisztaságának fokozására szolgál. A Px7 S2 fejhallgató három különböző színben kerül forgalomba, ráadásul nem ez a modell a gyártó egyetlen dobása az évben, ugyanis hamarosan bemutatkozik az új PX8 zászlóshajó.

Forrás: www.bowerswilkins.com