Bowers & Wilkins Px7 S2e – Generációváltás

A Bowers & Wilkins bemutatta a számos elismerést begyűjtő Px7 S2 zajszűrős fejhallgató továbbfejlesztett változatát.

A Px7 S2e (429 EUR) fejhallgató négy (Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey és az új Forest Green) színben kerül forgalomba, több kisebb-nagyobb teljesítményt, használatot és kényelmet befolyásoló fejlesztésen esett át. Az egyik fontos változtatás az új DSP, amely többek között akusztikus platform újrahangolására is lehetőséget biztosított.

Az új modell továbbra is negyven milliméteres átalakítókat használ, az optimalizált meghajtók ultragyors választ kínálnak, rendkívül alacsony torzítás mellett. A meghajtóegységeket gondosan szögbe helyezték a fülkagylók belsejébe, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságot biztosítsanak az egyes meghajtók felületén, ami természetesebb és magával ragadóbb hangzást eredményez.

A készülék a Qualcomm aptX Aadaptive vezetékmentes technológiáját használja, de 3.5 milliméteres és USB-C aljzatokkal is rendelkezik. A hatékony zajszűrésről hat mikrofont befoglaló tömb gondoskodik. Két mikrofon a meghajtók kimenetét méri, kettő a környezeti zajokat monitorozza, kettő pedig a hívások tisztaságáért felel. A fejhallgató Bowers & Wilkins Music App alkalmazás segítségével igazítható személyre, az appon keresztül piszkálható az EQ, módosítható az ANC teljesítménye, vagy ellenőrizhető a töltöttség szintje.

Az alkalmazáson keresztül közvetlenül elérhető a Deezer, a Last.FM, az NTS Radio, a Qobuz, a TIDAL és a TuneIn, a lista a jövőben további szolgáltatókkal is bővülni fog. A fejhallgatón természetesen fizikai kezelőszervek is találhatók, tehát az alkalmazá hiánya semmilyen hátrányt nem jelent a mindennapi használatban. Az akkumulátor üzemidőt harminc órában jelölte meg a gyártó, tizenöt perces gyorstöltéssel akár hét extra óra is nyerhető.

Az androidos felhasználók kihasználhatják a Google Fast Pair és a Google Find My Device szolgáltatás előnyeit. Ami a külsőségeket illeti az új modell megtartotta az elődre jellemző esztétikát, maradt a prémium anyagok használata és a márka ismeretében biztos, hogy a szerelési minőségre sem lehet panasz.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.hub.masimoconsumer.com