Bristolban mutatja be újdonságait a Peachtree Audio

A társaság a Bristol Show 2020 rendezvényen a már piacon lévő termékei mellett, kínálatának vadonatúj darabjait is reflektorfénybe helyezi.

Az új modellekről túl sokat egyelőre nem árult el a gyártól, de azért néhány jellemző már napvilágot látott. A PEACHTREE AMP500 szimmetrikus és aszimmetrikus bemenetekkel szerelt A-osztályú erősítő, amely csatornánként 500W (8 ohm) teljesítményt biztosít. A készülék a Nova család alvázát és házát örökölte, amely megoldás a társaság szerint megkönnyíti a különböző komponensek társítását.

A vállalat az emlegetett Nova termékcsalád legújabb tagját sem hagyja otthon. A NOVA 2.0 következő generációs integrált erősítő, amely nem tagadja meg származását, azonban a bejáratott koncepciót magasabb szinten alkalmazza. A készülék három változatban (150, 300, 500W) kerül bevezetésre, sajnos a részletes jellemzők még nem ismertek. A PEACHTREE NOVA 500 a legmagasabb igényekre tervezett mindenes, ugyanis DAC, elő- és teljesítmény erősítő, lemezjátszó előerősítő és fejhallgató erősítő került egyetlen burkolat alá. További részletek a kiállítás után várhatók.

Forrás: www.peachtreeaudio.com/press