Cabasse Pearl Keshi – Halálcsillag az asztalon

A Cabasse 2.1 kiosztású, nagy teljesítményű ultra-kompakt rendszere, egy mélysugárzót és két szatellit hangszórót egyesít.

A PEARL KESHI (2299 GBP) rendszer összesített teljesítménye 1050W (RMS), természetes és dinamikus reprodukciót ígér, ami többek között a nagyobb modellektől örökölt eljárásoknak köszönhető. A DFE valós időben optimalizálja lejátszást, így a felvételek alacsony hangerőn is a természetes egyensúlyt megtartva szólnak, míg a CRCS korrekciós rendszer a környezeti jellemzők monitorozását végzi. A szatellit hangszórók és a mélynyomó is speciális állványra kerültek, ami a nem kívánt rezgések leválasztását is segíti, de a mellékelt konzolok segítségével a rendszer falon is elhelyezhető.

Van Ethernet, WiFi és Bluetooth kapcsolat, plusz multi-room integrációra (SteamControl) is lehetőség van. Elérhetők többek között a Deezer, Qobuz, Tidal és Spotify szolgáltatások és lejátszhatók a WAV, MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC és DSD 64/128 formátumok. A vezetékes kapcsolatról microUSB, S/PDIF és 3.5 milliméteres konnektorok gondoskodnak. A vezérlésre egy programozható Bluetooth vezérlőn keresztül van lehetőség, a forgatható gyűrűvel szabályozható a hangerő, míg a leggyakrabban használt funkciók gombokkal érhetők el.

Forrás: www.cabasse.com