Cambridge Audio Evo 150 DeLorean Edition

A címszereplő modell első olyan konzumer termék, amely Cambridge Audio és a DeLorean Motor Company, Inc. hivatalos társulásának eredménye.

Az CAMBRIDGE EVO 150 DeLorean (2499 EUR) értelemszerűen az Evo 150 all-in-one integrált erősítőre és hálózati lejátszóra építkezik, azonban megjelenésével az ikonikus DeLorean DMC-12 előtt tiszteleg. A készülékhez két ún. body-kit tartozik, ami a gyakorlatban mágnesekkel rögzíthető oldalsó paneleket takar.

Az egyik szett a már említett DMC-12 hűtőrácsát és klasszikus logóját kölcsönzi, míg a másik a készülő DeLorean luxus-sportautó modernebb esztétikáját tükrözi vissza. A frissített dizájnt hivatott kiegészíteni az előlapon elhelyezett nagyméretű, dupla koncentrikus tárcsa és a 6.8 hüvelykes LCD kijelző, amely az albumok teljes borítóját képes megjeleníteni.

Ahogy az alapváltozat esetében ezúttal is a StreamMagic alkalmazáson keresztül férhetők hozzá az internetes rádiók és a streaming szolgáltatások. A 150 W teljesítményt biztosító erősítő a kisebb monitor és az álló hangsugárzókat is képes meghajtani. A beépített MM phono-stage révén a lemezjátszók társítása sem jelenthet akadályt. A készülék Európában áprilistól lesz elérhető.

Forrás: www.cambridgeaudio.com