Cambridge Melomania P100 vezetékmentes fejhallgató

A Cambridge Audio bemutatta első vezetékmentes fejhallgatóját, amely masszív üzemidővel és a CX erősítőkben már bizonyított AB osztályú technológiával igyekszik elcsábítani a felhasználókat.

A Melomania P100 (279 USD) fejhallgatót a márka londoni főhadiszállásán tervezték és építették. A környezettudatosság jegyében a készülék részben újrahasznosított anyagokból készült, a fülpárnák és az akkumulátor cserélhető és a csomagolás is műanyagmentes. A burkolat alatt három rétegű, neodímium mágnesekkel rendelkező, negyven milliméteres meghajtók kaptak helyet.

A fülesbe a CX sorozatú hifi erősítőkben is alkalmazott AB osztályú erősítő került, ami a márka szerint hallhatóan jobb hangélményt szavatol. Az aptX Lossless Bluetooth CD minőségű átvitelt szavatol, míg az aptX Adaptive monitorozza és szinten tartja a kapcsolat minőségét. Az ANC a megszokott módon három üzemmódot kínál, igény esetén teljesen elzárkózhatunk vagy kapcsolatban maradhatunk a környezetünkkel.

A Melanomania Connect alkalmazáson belül hat előre beállított preset közül lehet választani, de a bátrabbak manuálisan is beállíthatják az ízlésükhöz legjobban passzoló hangzást. Egy töltéssel száz órán (aktív zajszűrés mellett hatvan) keresztül használható a fejhallgató, öt perces gyorstöltéssel négy extra óra nyerhető.

Forrás: www.cambridgeaudio.com