CEN.GRAND – Silver Fox fejhallgató-erősítő

A Cen.Grand Digital Media Technology tizenegy éve alakult, a társaság különböző AV termékek fejlesztésére és gyártására szakosodott. A márka néhány évig kizárólag a kínai piacra fókuszált, később bejáratott disztribúciós csatornákon keresztül globálisan is nevet szerzett magának.

A Cen.Grand portfóliója médialejátszókból, erősítőkből, fejhallgató-erősítőkből és D/A konverterekből áll. A SILVER FOX (hivatalosan 9i-906) fejhallgató-erősítő a márka legerősebb modellje. A szóban forgó készülék áramköri architektúrája nagy teljesítményű erősítőből származik, gyakorlatilag bármilyen füles meghajtására alkalmas. A kimenetbe négy pár nagy teljesítményű FET került, a kimeneti teljesítmény 30Ω/20W. A készülék négy (Normal, Balanced, Virtual Ground és Parallel) kimeneti opciót kínál, valamint három alacsony ellenállású és egy nagy ellenállású üzemmóddal rendelkezik.

Két szimmetrikus és két aszimmetrikus bemenetet kapunk, az aszimmetrikus jeleket a rendszer kiegyensúlyozottá alakítja, így minden körülmények között a maximális teljesítmény áll rendelkezésre. A kimeneti interfészek között egy 4-tűs és két 3-tűs XLR (BAL), 6.3 milliméteres és 4.4 milliméteres szimmetrikus csatlakozó található. Az erősítő megjelenése letisztult, az üzemeltetésre csupán néhány funkció gombra van szükség.

Forrás: www.en.cen-grand.com