CES 2020 Bemutatkozott a SHURE AONIC termékcsalád

A társaság új termékvonala, egy teljesen vezetékmentes fülessel, valamint egy aktív zajszűrővel szerelt fejhallgatóval indít, amiket a tervek szerint újabb modellek követnek az év folyamán.

A SHURE AONIC termékcsalád a gyártó professzionális modelljeinek örökségét hordozza. Az AONIC 215 (279 USD) elnevezésű füles teljesen vezetékmentes eszköz, amely megkapta a gyártó védjegyének számító, szilárd kapcsolatot biztosító modult, ami a fülhorog alján terpeszkedik. A megoldás első ránézésre bumfordinak hat, azonban az előzetes tesztek alapján a modul elhelyezésével sikerült növelni a stabilitást, ráadásul az egység bármikor leválasztható, hogy zsinór kerülhessen a helyére. A beépített akkumulátor a gyári adatok szerint nyolc órányi energiát képes tárolni, ez azonban a mellékelt töltő-dokkolóval megháromszorozható.

A másik újdonság az AONIC 50 (399 USD) névre hallgató, zajszűrős fejhallgató, amiről túl sokat nem árult el a gyártó. A burkolat alatt negyvenöt milliméteres átalakítók kaptak helyet, van alkalmazással (ShurePlus Play) szabályozható zajcsökkentés és különböző kényelmi funkciók. A készülék fizikai gombokkal vezérelhető és húsz órán keresztül tartható életben, egyetlen töltéssel. Az újdonságok előre láthatóan tavasszal kerülnek forgalomba.

Forrás: www.shure.com/en-us