CES 2020 Bemutatta első OLED tévéjét a VIZIO

A globálisan piacvezető márkák mellett, egyre több feltörekvő vállalat mutatja meg magát az elektronikai seregszemléken. A VIZIO egyike az ujjhullámos csapatoknak, amely folyamatosan igyekszik megfelelni a felhasználók elvárásainak.

A VIZIO OLED televízió 55 és 65 hüvelykes méretben kerül a piacra. A tervezők szemmel láthatóan igazodni kívántak a keretmentes trendhez, ami többé-kevésbé össze is jött nekik, hiszen a panelt csupán egész vékony keretek közé szorították. Az újdonságról sajnos túl sok jellemzőt nem árultak el, csupán annyit lehet tudni, hogy ?számos Vizio fejlesztéssel? büszkélkedhet. A készülék megkapta a következő generációs IQ Ultra processzort, valamint a játékosoknak kedvező a Vizio ProGaming Engine elnevezésű technológiát. A készülék HDMI 2.1 konnektorral is rendelkezik, természetesen 4K és HDR kompatibilis, valamint kezeli a tömörítetlen audio formátumokat. Az újdonság olyan talpat kapott, amihez egyetlen mozdulattal társítható a gyártó opcionális hangrendszere.

A gyártó az OLED készülék mellett, négy friss LED tévé sorozatot is bemutatott. A QUANTUM X és QUANTUM (P sorozat), M8 és M7 (M sorozat) valamint a V-széria 40-85 hüvelyk között kínál modelleket, amivel a gyártó a belépő szinttől, egészen a felsőházig képes lesz kiszolgálni a felhasználókat. Mindegyik készülék támogatja a Dolby Vision, HDR 10+ és HLG szabványokat, illetve manuálisan is kapcsolható Filmmaker üzemmódot is kínál. Az új modellek a gyártó, negyedik generációs SmartCast rendszerét használják, így a korábbinál gyorsabb és átláthatóbb felülettel érkeznek. Az árak és a megjelenések időpontja egyelőre nem ismertek.

Forrás: www.vizio.com/ces2020/press