CES 2020 – Elkészült a NAD Masters M33 streaming erősítő

A gyártó új modellje a Masters M10 elnevezésű készülék örökségét hordozza, azonban annál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik és kibővített szolgáltatásokat kínál.

A NAD MASTERS M33 streaming erősítő természetesen egy sor analóg és digitális konnektort visel, azaz szinte bármilyen külső forrás kezelésére alkalmas, illetve passzív hangfalak fogadására is felkészült. A készülék ugyanakkor a BluOS integrációnak köszönhetően maga is használható forrásként, s megbirkózik a nagy felbontású állományokkal. A berendezés támogatja az AirPlay 2 és Bluetooth aptX HD átvitelt, s HDMI eARC csatlakozást is biztosít, azaz igény esetén tévékkel is összeköthető.

A modellt Purifi Ultra-Quiet erősítő technológiára építették, amely rendkívül alacsony torzítást és zajszintet szavatol és csatornánként 200 W teljesítményt biztosít. A kényelmi szolgáltatások között megtalálható a hangvezérlés, nagy méretű előlapi kijelző, ami a beállításokat és üzemeltetést könnyíti meg, valamint a Dirac Live akusztikus-korrektor, amely a hangélmény finomításában segédkezik. A készülékre két darab MDC (Modular Design Construction) bővítőhely is került, amik a későbbi bővítést és frissítést egyszerűsítik, míg a Crestron, Control4, Lutron és KNX kompatibilitás a rendszer-integrációt teszik könnyebbé. Az új modell ára és elérhetősége egyelőre nem ismert.

Forrás: www.nadelectronics.com