CES 2020 – Hajlított kijelzős hangszóróval jelentkezett a ROYOLE

A kijelző-specialistának tartott társaság újdonsága mindent tud, ami egy intelligens eszköztől elvárható, ugyanakkor a henger köré tekert képernyő, további lehetőségeket kínál.

A ROYOLE MIRAGE SMART SPEAKER (899 USD) egy Alexa-kompatibilis, henger formájú készülék, amire egy 8 hüvelykes hajlítható AMOLED kijelző került. Az 1920 x 1440 képpont felbontású panel amellett, hogy nagyobb mennyiségű információ megjelenítésére képes, videópartik (5 MP kamera is van) lebonyolítására is alkalmas, amiben minden résztvevő fél egyszerre jelenhet meg.

A hangzásról három darab 48 milliméteres full-range meghajtó, valamint egy passzív radiátor gondoskodik, amiket egy 30W RMS teljesítményt biztosító erősítő dolgoztat. A készüléken két, egymástól elkülönített mikrofon is helyet kapott, ezek gondoskodnak a tiszta kommunikációról, illetve az eszköz hangvezérlése is ezeken keresztül történik. A mikrofonok elnémíthatók, ezt a gyártó a privát szféra védelmében tartotta fontosnak. A burkolat alatt, egy Qualcomm APQ8053 lapka található, amin felül 2 GB operatív memória és 16 GB tárhely szolgálja a felhasználókat.

Forrás: www.royole.com/en/news/ces2020