CES 2020 – Három új hangfallal bővült a DT Demand sorozata

A Sound United családhoz tartozó Definitive Technology a tengerentúlon és Európában is egyre jobban teljesít annak ellenére, hogy a társaság csupán három éve tette lábát az öreg kontinensre.

A sokak által kedvelt DEMAND széria, Las Vegasban két álló modellel és egy center sugárzóval bővült, utóbbit kifejezetten a házimozi rajongók kedvéért emelte kínálatába a vállalat. A D15 (2999 GBP) és D17 (4299 GBP) álló hangfalak egy hüvelykes dóm magas, valamint 5.25 / 6.5 hüvelykes mélyközép és két darab 8 / 10 hüvelykes, oldalra néző passzív radiátort dolgoztatnak. Az alumínium dóm csipogókat mindkét modell esetében eltolták, amely megoldás a gyártó állítása szerint megakadályozza a szimmetrikus diffrakció kialakulását.

A közepes és mély hangszórókat a társaság Balanced Double Surround System (BDSS) rendszerére építették, amihez egy lineáris hullámvezető is tartozik, ami javítja a tengelyen kívüli frekvencia-választ és a diszperziót. Az egymásnak háttal fordított, jobbra és balra néző passzív radiátorok felfüggesztése biztosítja a feszes és tiszta basszus reprodukciót. A DSC5 (799 GBP) center hangfal szabadon vagy opcionálisan beszerezhető állványon is elhelyezhető. A meghajtó-készlet a fentebb részletezett, egy hüvelykes csipogóból, valamint két darab 5.25 hüvelykes közepes egységből áll. Az új modellek a korábbi gyakorlatnak megfelelően, öt rétegű festékkel bevont kabinetet kaptak, fekete és fehér változatokban érkeznek valamikor a tavasz folyamán.

Forrás: www.definitivetechnology.com

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.