CES 2020 Megmutatta új intelligens hangeszközét a CLEER Audio

A főként hordozható eszközöket készítő társaság kínálatában már megtalálható néhány kisebb hangkeltő, ezúttal azonban olyan modellt mutattak be, amely lényegesen komolyabb hangélményt ígér.

A CLEER CRESCENT (599 USD) egy vezetékmentes, intelligens funkciókkal is rendelkező készülék, amely három üzemmódot biztosít a felhasználók számára. A burkolat alatt nyolc darab 40 milliméteres meghajtót sorakoztattak fel, amikhez két (84 mm) hátrafelé néző mélysugárzót társítottak. A készülékre két bass-reflex nyílás is került, ezen felül a ház belső szerkezetét úgy tervezték meg, hogy a hangzást befolyásoló, nem kívánt rezgések kiküszöbölhetők legyenek.

A hangeszköz WiFi és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, hozzáférést biztosít a népszerű streaming szolgáltatókhoz, valamint kezeli a nagy felbontású állományokat. A gyártó infója szerint hangsegéd támogatás is adott, azonban az egyelőre nem világos melyikre esett a társaság választása. A fentebb említett üzemmódok között megtalálhatók a Room Fill, Stereo Wide és 3D elnevezésű beállítások, utóbbi az ?akció? középpontjába helyezi a hallgatót. A készülék HDMI konnektorral nem rendelkezik, de optikai bemenetet kapott. Az újdonság forgalmazása szeptemberben kezdődhet.

Forrás: www.cleeraudio.com/wireless-smart-speakers