CES 2020 – Tovább bővíti a CITATION szériát a Harman Kardon

A társaság címszereplő sorozata kifejezetten pozitív fogadtatásra talált, így kevéssé meglepő, hogy a gyártó a termékvonal bővítése mellett döntött. A korábbi eszközök mellé négy új modell érkezik.

A CITATION OASIS (199 USD) egy kellemes megjelenésű, szépen olvasható kijelzővel ellátott, vezetékmentes kapcsolatot biztosító modell, amely egy kisebb éjjeliszekrényen is kényelmesen elfér. A készülék WiFi és Bluetooth kapcsolatot is kínál, kihangosítóként, ébresztő-óraként és rádiózásra is használható, de vezetékmentes töltőként is funkcionál. A berendezés a gyártóra jellemző módon minőségi anyagokból készült, alkalmazással vagy fizikai gombokkal vezérelhető.

A CITATION MULTIBEAM 700 (499 USD) egy kompakt hangprojektor, aminek burkolata alatt hét meghajtó kapott helyet. A készülékre színes LCD kijelző került és HDMI konnektorral is rendelkezik, így akár tévék hangzásjavítására is alkalmas lehet. A modell szépen összedolgozik a CITATION SUB-S (399 USD) mélysugárzóval, ütős párost alkotva a nappaliban. Mindkét eszköz támogatja a WiSA szabványt, vezetékmentes kapcsolatot használva akár surround hangrendszerbe illesztve is megállják a helyüket. A legkisebb újdonság a CITATION C200 (299 USD) hordozható modell, amely UV és nedvesség ellen fokozottan védett, így kültéri használatra is alkalmas. A beépített akkumulátor nyolc óra használatot biztosít, azonban a töltőként is funkcionáló talppal az üzemidő tovább növelhető. Az újdonságok közös jellemzője a Google Assistant, Chromecast, Apple AirPlay és Hi-Res Audio (24-bit / 96 kHz) támogatás. A négy friss modell forgalmazása tavasszal kezdődik.

Forrás: www.harmankardon.com