CES 2020 Új lemezjátszóval készült az Audio Technica

A gyártó évtizedek óta megbízhatóan szállítja a megfizethető készülékeket, új modelljük hanyagolja a vezetékmentes funkciókat, s kizárólag az analóg teljesítményre fókuszál.

Az AT-LPW50PB (399 USD) jelzésű lemezjátszó két sebességes, szíjhajtású modell. Az alváz közepes sűrűségű MDF lemezből (30 mm) készült, ami alá kettős csillapítású lábak kerültek, amelyek hatékonyan csillapítják a nem kívánt rezgéseket. A motorhoz sebesség-érzékelő rendszer tartozik, van állítható anti-skating, míg az AC-DC átalakítás az alvázon kívül történik, így biztosítva az alacsony zajszintet.

A készüléket CNC megmunkált alumínium tányérral és szénszálas, egyenes hangkarral szerelték, amire AT-VM95E MM hangszedő került. Utóbbi bármikor cserélhető másik VM95 sorozatú modellre. A lemezjátszó beépített előerősítővel is rendelkezik, így közvetlenül társítható erősítőhöz, vagy aktív hangrendszerekhez. Az újdonságot úgy árazták, hogy beférjen a REGA Planar 1-2 lemezjátszók közötti területre, így a gyártó szerint keresett vetélytársa lehet az említett készülékeknek.

Forrás: www.audio-technica.com/cms/turntables

Comments are closed.