-CES 2020 – Vezetékmentes fülesekkel jelentkezett a Panasonic

A társaság újdonságai teljesen elhagyják a zsinórokat, kiemelkedő basszust és dinamikát, valamint közel egész napos üzemidőt kínálnak.

A Panasonic három vadonatúj modellt is bemutatott. Az RZ-S500W elsősorban út közbeni hallgatásra készült, iparágvezető zajcsillapítással rendelkező készülék, amely az analóg és digitális technológiák házasításával zárja ki a külvilágot. A jobb és bal egység különálló jel fogadására képes, így zenehallgatásra vagy hívások kezelésére egyaránt alkalmas. A készülék természetesen ambient üzemmódot is kínál, így forgalmas helyen nem szeparálódunk el teljesen a környezettől. Hasonló felépítésű, de zajszűrést nélkülöző modell az RZ-S300W jelzésű füles. Mindkét modell a Panasonic Audio Connect alkalmazás segítségével igazítható az aktuális igényekhez.

A hangsúlyos basszusokkal operáló műfajokat kedvelők számára készültek az RB-M700B, RB-M500B és RB-M300B jelzésű, negyven milliméteres meghajtókat dolgoztató fejhallgatók, amelyek megkapták a Panasonic XBS DEEP (Extra Bass System Deep) technológiáját, illetve az alacsony tartományokhoz optimalizált házzal rendelkeznek. A fülhallgatók előre láthatóan júniusban kerülhetnek a boltokba, míg fejhallgatók már áprilistól megvásárolhatók. A pontos árak egyelőre nem ismertek.

Forrás: www.panasonic.com