CES 2020 – Vezetékmentes termékvonalat újított a SENNHEISER

A társaság két fejhallgatót, valamint két nyakpántos fülest mutatott be, utóbbiak az aktív-sportos életmódot kedvelők számára is ideálisak lehetnek.

A Sennheiser HD 450BT (179 EUR) és HD 350BT (99 EUR) zárt kialakítású, Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó fejhallgatók. Mindkét eszköz támogatja az aptX, AAC és ALL (Low Latency) algoritmusokat, USB-C interfészen keresztül tölthető akkumulátorral rendelkeznek, amelyek közel harminc órás üzemidőt biztosítanak. A fejlettebb modell (HD 450BT) aktív zajszűrést, valamint vezetékes használat lehetőségét is felkínálja. Mindkét fejhallgatón találhatók fizikai gombok, ugyanakkor mindkét pár együttműködik a Smart Control alkalmazással, amely különböző beállítási segédeket és kényelmi funkciókat biztosít.

A társaság két nyakpántos fülest (CX 350BT és CX 150BT) is kiállított. Az apróságok Bluetooth 5.0 átvitelt biztosítanak, támogatják az SBC és AAC kódekeket, s USB-C konnektoron keresztül tölthető teleppel rendelkeznek, ami tíz órára elegendő energia tárolására képes. A családban feljebb elhelyezkedő modell ezen felül aptX és ALL kompatibilitást is kínál, illetve közvetlen hozzáférést biztosít a SIRI, vagy Google Assistant segédekhez. Természetesen a fülesek is összedolgoznak a gyártó dedikált alkalmazásával, ráadásként multi-párosításra (két eszköz egyidejű csatlakoztatása a forráshoz) is lehetőség van. Mindegyik új modell fekete és fehér színekben lesz elérhető.

Forrás: www.en-us.sennheiser.com

Comments are closed.