CES 2021 – Minden TCL érdekesség egy helyen

A TCL Electronics több kategóriában mutatott be új termékeket. Többek között következő generációs tévékkel, hang- és háztartási eszközökkel frissül a vállalat kínálata.

A TCL ebben az évben több új tévét is bemutat, köztük miniLED, QLED és 4K HDR változatokat, amelyek kiemelkedő képminőséget és számos kényelmi funkciót nyújtanak. Európában az első negyedév végén lesznek elérhetők a legújabb 4K miniLED modellek. Ezen felül új 4K QLED készülékre is számíthatunk, amely már a továbbfejlesztett Quantum Dot Display technológiára támaszkodik. A 4K HDR tévéknek szintén új kiadása érkezik az év első felében, itt a Dolby Vision és a Dolby Atmos jelenti az újdonságot. Az egyes modellekről, illetve az európai elérhetőségről a gyártó az adott termékek piaci bevezetésekor közöl további részleteket.

A beépített hangszórók nem minden esetben biztosítanak kielégítő hangzást, ezért a TCL elkészítette a TS8132 hangprojektort. A Dolby Atmos kompatibilis, 3.1.2 csatornás készülék 350W maximális hang teljesítményt kínál. Az eszköz a külön csatornára terelt középtartomány, a két Dolby Atmos hangszóró és vezetékmentes mélynyomó révén kiemelkedő hangélményt ígér. A beépített Chromecast, valamint Google Assistant, Apple AirPlay és Amazon Alexa támogatás révén kényelmi szolgáltatásokban sincs hiány.

A TCL Communication számos új mobilteszközt is bejelentett, köztük az első, kereskedelmi forgalomban kapható TCL okosszemüveget és TCL20 szériás okostelefonokat. Leleplezték az innovatív NXTPAPER technológiával szerelt táblagépet, a prémium kategóriás MOVEAUDIO S600 vezetékmentes fülhallgatót, valamint a MOVETRACK háziállat nyomkövetőt. A társaság több olyan háztartási gépet (légkondicionálót, mosógépet, porszívót és hűtőgépet) is bemutatott, amelyek megkönnyíthetik a családok hétköznapjait.

Forrás: www.tcl.com